Followers

Saturday, June 27, 2009

single atau couple ?

single atau couple?

aku seorang yg ske couple..(ikhlas n jujur ni..)

and then selepas mengalami beberapa peristiwa yg menyakitkn ati, aku pon decide da xnk couple lagi..(sbnrnye tak ready lg....)

n hidop aku skrg ialah..”couple is trouble but single is simple”..

ada gak kawan aku yg kte ayat 2 slh coz patotnye cmnih..”couple is trouble but single is BORINGGGG”..

tu menurut beliau la..

tp aku rse single best coz x yah ssh nk pk2 psl prasaan gf..

x yah ssh2 nk gayut or msg 24 jm..(kalo ada yg x stuju 2 mmg nk tmbh dosa menipu sebakul lagi la 2!)

tp..

ble kdg2 aku jln2 n lepak2 ngn kwn2 aku, aku rse jeles plak tgk couple2 yg mnerewang di tiap ceruk n sisi shopping complex yg aku g 2 x kre la sme ada jusco, angsana, cs, or yg sekutu dgnnye..

aku jeles gak coz tgk diorg hepy walala je dok tersengih2 ngn bf or gf msg2..

tp sumtimes aku rse bersyukor coz single sbb…aku dpt bg mse kt dri aku sndiri..

tp problem aku skrg..

aku x tau mne ayat yg tpt..

“couple is trouble but single is simple” or..

“couple is trouble but single is BoRINNNGGG”..

atau mungkin..

aku terpakse cr ayat bru..

hmmm…????

8 comments:

  1. ”couple is trouble but single is simple”..
    sdp la dis quote~

    eny asew..kte perlu cipta quote baru~

    tp apa ye?

    eny pon cm naz..

    x ready kott...

    sbb peristiwa2 yg slalu membuatkan eny rasa diri ni mcm LOSER~

    huhu~

    btol3..kadang2..rasa jeles..

    sbijik la ngn apa yg eny rasa..

    tp eny tumpang gembira utk kwn2 eny yg da kapel lama2 tuh~

    syurga btol~

    ReplyDelete
  2. hmm....
    ayat kedua...
    walaupoun bored tapi still ader kwn2 utk hangout kn..

    ReplyDelete
  3. hurm...
    couple ok..single pon ok..
    kalo dgn org yg betul so couple 2 jd best la..
    tp kalo dgn yg tak betul..
    single lg ok...
    huhuhu..^^

    ReplyDelete
  4. single..xkesah pon..lagi selamat..
    nant ade la jodoh tu..xkemana..=)

    ReplyDelete
  5. depend pd individu itu sendiri..
    to me,
    couple can give us both side.. -ve o +ve..
    we should'nt say couple will bring trouble all the times..
    sometimes we learn n got experience from that..
    n sumtimes we try to change ourselves to be a better person.. InsyaAllah..
    but watever it is..we cannot deny that single is the best..

    ReplyDelete
  6. eny..mane leh sebijik rase nie..???
    huhuhu..dats why la its called LIFE..

    tengku_fir21..
    btol tue..nsib baek la ade kwn2 ..leh settle gak prob ni..

    mimie..
    terpulang pade individu la kan..


    iyllienaz..
    kite berserah je pada qada' n qadar..

    anonymous..
    btul la tue..
    kehidupan ni tak semestinya +ve je kan.. either couple or not..
    kita hanya merancang..tuhan yang lebih arif utk menentukannya..

    ReplyDelete
  7. kami pon x paham..

    np termenong2 sejak keblakangan neyh~

    hik3~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails