Followers

Monday, June 29, 2009

al-kisah M.I.A



alooohhaaa... apsal lak gambar entry ni duit yek..??? bukan nak menunjuk..saje je letak kasi panas .. hakhakhak...(sape la org yang aku nak belannje kali ni yek..??)

sepanjang MIA aku 2 hari adalah disebabkan gguan teknikal semata2, tiada kaitan samada yang masih hidup ataupun yg tlah mati.. tiba2 je line tenet ni jd sengal sesungut btul..hampeh.. tensyen x tensyen jugaklah di buatnye..
arini aku dah tau naper berat aku 84 kg(klw korang ade bace entry aku yang lepas la..) sbbnye members aku, aka izan tlah memperdajal aku.. btul2 la aku igt mesin timbang tu dah rosak,,, rupanya angkara mamat durjana tue.. hampeh.. tertipu aku slama nie.. huhuhu.. sbnrnya berat aku sekitar 60 kg je..biase2 je ngn ketingian aku nie..

la ni aku nak ucapkan la selamat bertunang wat izan pada hari sbtu lepas ngn pasangannya... dgr citer, ikat 2 tahun..fuuyyoohh lamanye ikat.. apapun aku doakan yang terbaek buat kalian.. muge segera ke jinjang pelamin.. cehh...sorang lg member aku menuju ke alam perkahwinan..?? turn aku plak biler..?? tunngu eny ngn mimie decide kan..hakhakhak..

minggu ni aku memang belasah habis durian.. pergghh..lps sorang2 hantar durian kat umah.. x terlayan aku bedal berdua ngn hosuemate aku.. demam2 [pun still layan lagi..huhuhu.. rugi wooo..rezki jgn di tolak.. tak baek...!!

skrg ni dah masuk hujung bulan jun.. kejap je kan..?? keje aku kat opis cam biase la, klw tyme hujung bulan, mmg bz.. bz wat claim OT..huhuhu..mesti kat opis aku tyme2 camni, masing2 duk sibuk ngadap pc siapkan claim.. hakhakhak..tak terkecuali aku gak..hampeh.. bukan per.. hasil dari Ot tu nnt leh ar wat tambah2 perbelanjaan harian.. leh simpan sket tuk kawen nnt.. n many more la...

11 comments:

  1. hakhahaha~dia memperdajal cmne naz?

    ReplyDelete
  2. eny..
    bleh plak dia letak ablh kaki dia kat blakang mesin tu mase naz tgh timbang.. patutpun berat berlebihan..huhuhu.. hampeh sungguh..

    ReplyDelete
  3. boleh lak maen2 mcm 2 ekh?
    lawak jer..
    mesti terkejut kan..
    agak2 tiap2 ari naz pk psl berat 2..
    huhuhu..^^

    erk?kami decidekan?
    ok jer....huhuhu..^^

    ReplyDelete
  4. mimie..
    tau takpe..tp takde la pikir sgt pun bende2 yg nonsense nie..hampeh jer..

    ok jer ke mimie..??

    ReplyDelete
  5. ceh...
    tak pk konon...
    taknak ngaku la 2...
    huhuhu..^^

    hurm...ok je ekh...
    slaen ok ape lg ekh?
    hehehe..^^

    ReplyDelete
  6. izan...
    die suke menyakat kamu ke??
    ish ish ish..
    should brain wash kwn kamu yg sorang tuh..
    hehe-

    ReplyDelete
  7. i love money so much!!!

    dude, jd x nak lepak ngan bloggers kat melaka nie??

    ReplyDelete
  8. mimie.. slaen ok..??
    tak ok kot..!!! lalalala


    Anonymous..
    siape anda yer..?? izan..?? hmm...jeng 3x


    Adie..
    minggu ni tak jadi la....
    cuti tak apprve.. lenkali k..

    tengku_fir21..
    dah tggal cket je nie.. lalalala

    ReplyDelete
  9. me???
    observer... hehe-
    i'm just a simple person n like to hear ur fren n ur story..
    q'te interesting... :)

    ReplyDelete
  10. alaaa....
    takkan nak ckp tak ok kot...
    lalala...huhu..^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails