Followers

Sunday, July 3, 2011

Malaysia vs Taiwan


Salam..
Wa sangat tension tgk game Malaysia lawan Taiwan 2nd round ni.. wa rase sgt panas ni..
perrrghhh.. panas membara, defence Malaysia sangat teruk.. Keeper bertungkus lumus...!!
Macam mana ni Rajagopal..?hari tu ckp nak perbaiki defence..? skrg cmner..? makin teruk wooo..
psiko tul aku tgk game ni.. wa kalau ikutkan hati mmg wa tutup je tv ni... adoiii..!! sampai 3 kali penalti bg kat pihak lawan. mayb diorang dah rase selesa sangat ni.. ke sebab diorang pakai baju kuning ni..?? wah.. sangat bahaya keadaa ni..!! ke refree dah kene suap ni.. senang je bg penalti kat Taiwan.. bila Malaysia kene, tak pulak dpt penalti.. wa geram ni..!

Lps tu wa mmg x leh la nak dengar komentar si pengulas kat tv2 tu, Haji Hasbullah Awang... adoii.. buat wa makin geram je... tukar la orang lain... "ya Malaysia masih mendahului melalui game pertama di Kuala Lumpur" itu je ke mampu yang dia nak ulas..??? wa mmg x suke la cmni..!! Jangan bikin panas, dah la wa ngk tv ni kecik..BESAR...kecik..BESAR je.... adoii..!


*wah..1st time wife wa menunjukkan minat tgk game soccer ni, siap ulasan yang mampu mengalahkan si Haji Hasbullah Awang.. wa pulak yang senyap makan hati.. hahahaha

**update : walaupun tewas 3-2 kepada Taiwan malam ni, Malaysia masih layak ke pusingan beikutnya hasil gol di tempat lawan. Next round Malaysia vs Singapore..!!!

1 comment:

  1. menarik..

    tapi taiwan memang maen bagus malam tadi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails