Followers

Monday, July 11, 2011

9 JULAI 2011

Salam Isnin kalian sumer..
Wa rase macam sekejap je weekend minggu nie, ye la, minggu ni wa lik kg kat melaka, cousin kawen.. so leh ar jenjalan makan nasi minyak kat Rantau , negori... hm..perjalanan yang agak jauh la.. sbnrnya wa amat excited ngan 9/7 ni.. kan sumthing big happen kat ibu negara kita tu... ANDA BERSIH ATAU TIDAK..?? hahaha..
Yelah, macam mana wa x excited.. a week before hari kejadian, roadblock dah macam  menyusahkan je.. bukan setakat kat KL tu, yang kat JB ni pun same, lagi2 jalan2 masuk ke Highway..perrghhh..giler , hari2 wey.... 24 jam plak tu road blok tu....dah la tempat wa keje memang akan melalui kawasan highway.. nak tak nak.. sabar jela kan..
ok disini wa bkn cakap wa sokong mana-mana pihak k.. sebenarnya wa malas nak masuk cmpur hal2 begini.. sendiri mau ingat la beb.. bak kata rakan2 blogger.. apapun jua nak buat, sama ada baik atau buruk ada jalan penyelesaian  yang tak menyusahkan orang lain.. tapi pada pandangan wa la kan....wa ikut je mana yang dikatakan terbaek.. hehehe no komen lebih2 ..bahaya woo..

 oppss...terlupa nak ucap tahniah pada wa punya cousin, Yazid aka Angah dan isterinya.. selamat menjalani hidup berumah tangga..:) ceh.. nasihat dari senior.. hormat antara satu sama lain.. hehehe
balik jb ni wa busy sket nak settle kuarters.. yelah, bulan pose nak dekat so wa kene uruskan duk kuarters secepat mungkin.. kesian kat bini wa..makin lama makin sarat.. so kene vari keselesaan untuk dia..:)

ok la adios....

*hari ni isnin.. wa sangat boring duk umah, coz arini wa x keje.. aduss... bosan yang amat..:(

4 comments:

  1. mne ade org cuti ari isnin bro...huhuhu

    ReplyDelete
  2. mmg la..aku keje shift.. cuti bkn weekend je.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. adie .. yela, senior beberape bulan je ..hahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails