Followers

Thursday, November 5, 2009

hari yang hujan...


salam petang yang dingin..
wah dah dua hari berurut2 hujan berlarutan... alhamdulillah..hujan rahmat ..
memang mls btul nk g keje time2 hujan ni dikala masih berada dia atas katil..hahaha
tp ku gagahkan jua kaki ku melangkah...(ceh..berpuitis plak..!!)
ptg ni aku masuk keje kul 3pm ngn2 lagi partner shift..azar n atie...
masuk2 je opis ..mendung kat luar dah masuk dlm opis...uwaaaa...!! mate dah ngntuk..cmner tak ngntuk..?? mlm td dah jd kluangman...hahaha..:p coz ade sumone call me.. lama gak borak.., katanya nak habeskan kredit yg bf dia topupkan..hahaha.. hai..nasib bdn la bf sidia tue..
aku gak untung..ada gak org nak call lebih 2 jam gak..hahhaa..dahsyat...layankan jer.. jahat ke aku ni..?? ala..org dah call, xkan x nak jwb plak...hahaha
weekend ni cadangnya nak lik Melaka, nak g tengok konsert kump.Hujan kat taman buaya melaka.
hm...mungkin tak kesampaian la... jadual keje weekend ni full pg ke ptg.. hampeh sungguh..!!
tp nak wat camner kan..???? layan kan...


apapun..cak3...:p

4 comments:

  1. miera~ bkn awek la..kekasih gelap jer... haha

    eny~ naz tggu nak gayot ngn eny..cak3..:p

    ReplyDelete
  2. amboi...
    suke ekh bergayut lame2..^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails