Followers

Monday, May 18, 2009

rajin sket..


tahniah la MANCHESTER UNITED yang telah berjaya mengungguli takhta Liga EPL buat kali ke 18.. korang mmg besh la,wlwpun entri ni agak terlambat.... pade member2 aku yg anti MAN-U, harap korang jgn wat bende yg tak berfaedah ye...banyak2 bersabar, next year leh cube lagi untuk team korang yang tak brape nak besh tu, sorry to say la ye like arsenal, chelsea, liverpool n etc.. huahuahua( x baek gelakkan org..)
lepas ni kita tunggu lak final liga juara2..hopefully MAN-U leh survive... ala aggap je match tu nnt, macam makan kacang je.. btul tak kawan2.. hahahahhaah..
aku arini rajin sket skodeng beberapa blog member2 aku yg laen antaranyer....

1.http://wear-me-prada.blogspot.com
2.http://butterflykasih.blogspot.com
3.http://satucawankopi.blogspot.com

korang klw rajin, pi la jengok blog diorang...
daaaaaa.....

3 comments:

  1. ada iklan plak...
    thanks Naz...
    :) winkwink

    ReplyDelete
  2. tQ sbb promote..nanti aku promote kamu balik..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails