Followers

Monday, May 18, 2009

handsome vs tak handsome

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler…
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody’s perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: sepadan sangat…
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati
Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?



**persoalannya sekarang.. aku ni handsome ke tak..?? (kpd mereka yg brani jawab soklan ni shj..) lalalalalalalalalala...

pssssttt...!! jgn layan solan di atas... ntah apa2 je aku nie.????


6 comments:

  1. malang si xhensem
    huhuk
    sedey jeww

    ReplyDelete
  2. tp
    hensem tuuu subjektif
    lalala~

    ReplyDelete
  3. Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
    Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi… <--pompuan mana ckp ni? kejam!

    P/S: yer kamu handsome. (setiap yg dijadikan tuhan adalah yg terbaik)

    ReplyDelete
  4. kalau lelaki handsome, tak mengaku dirinya ensem
    Kalau lelaki tak handsome, mengaku dirinya ensem...

    P/s: tapi ensem keh atau tak ensem.. sifat happy g0 lucky dan matang akan mengensemkan dirinya di depan wanita... ahaks..

    ReplyDelete
  5. definisi hensem tu sangat subjectif...
    hanya yang 'melihat' je boleh nampak...

    kamu lihat ke???
    kamu tengok ke???
    depends...

    ReplyDelete
  6. wah...sorilah pd sumer wanita di dunia ni, aku tak niat apa2pun post entri ni kat cni.. just utk suke2 je...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails