Followers

Friday, May 22, 2009

Lelaki dan Zodiak


Aku dpt thread ni dlm tentangcinta.com
saje nak suka2..mase aku surf, terjumpa n aku masukkan dlm blog ni..tp untuk sesapa dlm geng capricorn je la.. skali lagi aku nak igtkan kan...just utk suke2 je ye..

Adakalanya sebagai seorang lelaki anda masih tidak mengenali diri atau peribadi sendiri. Hanya rakan-rakan di sekeliling yang ikhlas untuk memberitahu anda akan menyatakan setiap kelebihan mahupun kelebihan diri anda. Namun, apakah anda mempunyai rakan yang sanggup berterus-terang?

Capricorn

Lelaki ini lebih berhati- hati dalam hidup , dan selalu melakukan sesuatu berdasarkan kaedah .Dia tidak suka menukar -nukar rancangan yang telah dibuatnya .Dia agak pendiam ,suka bekerja sendiri .Dia adalah jenis pendendam dan akan ingat pada kejahatan yang di lakukan terhadap dirinya hingga bertahun-tahun .Mungkin dialah paling tidak menarik kerana dia mendekati wanita menggunakan cara intelek .Dia mungkin kurang selesa dengan wanita yang beremosi tinggi tetapi sanggup berkahwin dengannya jika dia boleh membantu mencapai kejayaan dalam kerjaya .Lelaki ini sukar jatuh cinta ,tetapi jika sudah jatuh cinta ,dia akan amat mencintai .Dalam hidup bercinta ,dia kurang di sukai .Dia mementingkan keluarganya , dan dia akan akan menyatakan apa yang dia fikirkan .Apabila berkahwin ia agak lokek dari segi kewangan .Dalam pergaulan , dia lebih suka kepada yang lebih tua dan konservatif.

===>ulasan aku
berhati2...hmm...,tak jugak..tukar2 rncgn tu ade btul gak..aku ni bkn pe,banyak sgt idea..(yerla tue) Pendian dan suka kerja sendiri, adalah amat tepat dan sesuai skali.., pendendam..hebat tak aku..??CINTA..???hahahaha..no komen.. yup..family first.. lokek..?? x mungkin...

peratus tepat = 70%
ayat yg aku suka..="Mungkin dialah paling tidak menarik kerana dia mendekati wanita menggunakan cara intelek"

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails