Followers

Sunday, February 7, 2010

Lirik lagu - Nadiku _Sabhi Saddi (Ost Tari Tirana)


SUARA KISAH KITA
YANG SEHALUS SAHUTAN DI MATA
SEGALA NORMA YANG MELENA KU
PADA AROMA SYURGA KITA
NAN SYAHDU CINTA MENUNGGU
SAYUNYA KERNA AIR MATAMU
chorus
NADIKU BAGAIKAN BERLAGU
NANTIMU HENTIKAN APA BERLAKU PADAMU
YANG KU TEMU
HADIRMU SAMBUTLAH DAMBA DAKAPANKU
SURIA KASIH KITA
YANG BERBISIK GERIMIS SERINYA
SEINDAH FRASA YANG DAMAIKANKU
WALAU SEZARAH AIR MATA
 BIARKU KUCUP WAJAHMU
LEBURKAN SAJA IA PADAKU


**korang ley lyn video cambest dia kat link bwh nie..

NadiKu - Sabhi Saddi


**lagu ni memang dah lama aku cari..hm..akhirnya jumpa gak.. aku bukan la suke ngk drama tari tirana tu, p lagu dlm drama tu mmg best2 blaka.. tp aku paling suke lagu ni.. baru2 ni dgr kat radio.. at last aku tau la sape penyanyinya ni.. igtkan artis seberang.. rupanya artis Malaysia la... hehehe

11 comments:

  1. kasi link lagu la senang nak download scara haram.

    ReplyDelete
  2. dh lame cari lagu ni jugak.thanks
    :)

    ReplyDelete
  3. betul.. lagu ni mmg best! walaupun drama tu takla best sgt.. :)
    tq for sharing!

    ReplyDelete
  4. alimaz... tQ..tQ

    lolipop... lenkali sy letak link yer... senang jer, cari jer kat www.4shared.com

    anoy... welkam2..:)

    anoy.. welkam2..:P

    ReplyDelete
  5. sgt suka drama tari tirana..n lagu nie sgt best..lame cr bru jmpe..=)

    ReplyDelete
  6. minat ke drama tari tirana??=)

    ReplyDelete
  7. lagu ni best.. lirik pon menarik...
    citernye sonok.. hero pown ensem..
    penyanyi plak bley tahan..mmg pakej la.
    huhu..:)

    ReplyDelete
  8. nice lirik..
    em..

    ReplyDelete
  9. lagu ne mmg best...suke sgt...tari tirana pon best....

    ReplyDelete
  10. mia ska lagu ni...hikhikhik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails