Followers

Thursday, February 18, 2010

Finally, blog baru, tunang, facebook n segamat


assalamualaikum...
harap kengkawan sumer dalam keadaan sehat sejahtera..
aku sbnrnya dah tak sabar nak cuti.. lama dah rasenya tak lik kg... yeah..akhirnya, next week aku akan balik kg....hooraayy!! Finally..!! penat seh hari2 keje.... tp takpe.. keje kan penting...
member2 kat kg pun dah plan .. nak buat makan besar punyer!! hahaha.. nyum3...
minggu ni pun mcm minggu2 yg lepas.. so mcm2 citer ade.. apa yg penting..aku tetap hepi...:PPP

smlm si OKB azlan@ mat le, kawan kolej cntct aku, minta aku buat n handle blog dia.. lalala..yg best lg dia ckp dia akan bg upah..wah..lg la bnyk syiok.. hehehe.... lalalalalala:)))))) alhamdulillah... wlwpun blog aku ni pun suam2 kuku je.. ade gak member minta tlg handle blog diorg plak.. hehehe..

next month adik lelaki aku nak tunang.. tp aku lak yg banyak sibuk..interframe la.. haha.. apalah kakngah aku ni.. dia suh aku bli mcm2.. mcm la aku yg nak bertunang..huhuhu..wah...nak tunang jugak.!! :(( si Uda (panggilan adik aku) ni pun satu..lenkali biar la abg dia ni jln dulu.. ni tak, abg dia gune touch n go tp dia gune smart tag.. lagi la laju...huhuhu.. takpe2.. hari masih awal lg.. lalala.. abeslah nntaku kene skolah ngn makcik2 aku... adakah anda sudah bersedia..???? hahaahahaha

alhamdulillah , hubungan aku ngn org segamat tu pun makin baik.. wlwpun beberapa hari lalu timbul sedikit konflik..d sbbkan Facebook aku tue.. huhuu..jeles rupanya.. nway, dah settle.. kuat cemburu gak org pompuan ni kan..?? hehehehe:P.. takper..cemburu kan maknanya sayang...yihhhooo.....

korang mesti prasan aku bnyk masukkan entry lagu2 jiwa kacau kan.. hahahaha.. saje nak feeling2..lalalala
apapun aku nak ucapkan pada semua yg add aku kat facebook n YM aku ya.. thnx...

4 comments:

  1. ala, ingatkan ko yg tunang td..ngeeee~~ jangan lupa jemput aku ek..walaupun aku jauh susah nak terbang, at least ada lah jugak kena jemput..huhuu...

    ReplyDelete
  2. miera... btul2...:)

    atie... aku lmbat lg la.. insyaAllah, aku pasti akan jemput kengkawan aku..:P

    ReplyDelete
  3. waaa adiknye tunang duluyeee.takpe takpe nanti abang nye kawin terus aje la :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails