Followers

Wednesday, July 15, 2009

raya lambat lagi la....!!


tegerak plak kali ni nak wat satu entry after lama gak menyepi.. ni aku nak citer pasal kueh raya.. apa..??? kueh raya..?? ish2.. raya lagi 2 bulan la.. puase pun blum.. bukan ape, aku nak citer ni, td member baik aku call..dia kata wife dia nak jual kueh raya.. so, sbg member2 bleh ar wat tempahan awal.. hmmm..xke awal sgt nak tempah..?? hebat btul promosi..laju je... hehehe. kueh apa aku nak bli tahun ni ek..??? ish2.. x terpikir lg la... apapun jgn risau En.Kamil, aku pasti order kueh dari mu jugak nnt.. tggu la yer..


alhamdulillah ari nie, OT dah masyuk...hmm lega rasanye, bleh blanje lebih sket..hakhakhak.. mane bleh..? nak simpan tuk majlis kawen nnt..huhuhu.. dari skrg la kene menyimpan..tak ar pening kpala bila mase dah smpai nnt..lalalala


semenjak seminggu dua ni, aku rase mcm x besh je keje.. naper eekk.?? boring giler.. mayb sbb bulan ni aku kene keje opis hour.. tu yg laen mcm sket, spertimana yg aku dah citer dulu, aku kat cni keje shift..., tp bile kene keje opis hour..hmmmhampeh jadinya.. nasib baek sbulan je.. leh ar tahan sementara..



5 comments:

  1. naz asew keje x bes sbb rindoo eny n mimie kot;)

    ReplyDelete
  2. betul3..
    mesti sbb naz rindu kat ktorg kan..
    huhuhu..^^

    kueh raye kat atas 2 nampak cam sedap je..
    tak saba nak raye..
    huhuhu..^^

    ReplyDelete
  3. puase pon tidak lagi...tapi takpe2..semangat tu yang penting..haha...

    ReplyDelete
  4. Assalamualikum! Your blog is very nice. The images are very beautiful. God is Great. Best wishes.

    http://www.thedynamicnature.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails