Followers

Friday, July 31, 2009

lama menyepi..lalalala


assalamualaikum...
perrgggghhh..lamanye tak update ini blog..hakhakhak.. malas n penat ler.. alhamdulillah.. now dah ok sket, leh ar mula memerah otak tuk kasi entry dlm blog aku yg tak seberapa ni.. sebenarnya aku nak tunjuk kat korang kete baru aku.. but maaf la, aku tak sempat nak amik gambar.. cuma aku dapat lah tunjuk kat korang gambar yg aku upload dri internet nie.. same je...no plat je lain..
huhuhuhu....

hmmm..minggu ni aku nak lik melaka... sape nak ikut..??? pada member2 kat melaka, klw nak jumpa, bgtaula aku yek..esok aku lik sampai la ari selase aku cuti.. bleh ar korang blanjer aku mkn KFC n maen boling..huahuha...perrgghh skkali skala cuti kan.. ooppss... korang jgn kata aku cuti sebab ade kes Influenza A H1N1 yek..ish..ish..ish... tak baek la korang..hakhakhak
aku la ni tgh pening ngan kerenah staf2 aku kat opis ni.. biat sakit kepala aku je hari2..
pening2.. mcm mana la aku leh dapat satu team ngn korang..mmg hampeh.... tersangatlah hampeh.. nasib baek aku ni sedikit control orangnyer... hahhahaha...
aku pun la ni ngn stail rambut yg baru..ala2 mase kat kolej dolu2..haa..cmner ek..?? klw sempat nnt aku upload gambaq aku yg baru yek..

7 comments:

  1. kaler merah gak???damn hot!!!nak naik!!!;)

    ReplyDelete
  2. eny...lama tak dengar kabar...!! nak naek ke..??? jom ronda2..hakhakhak..

    ReplyDelete
  3. naz..eny sehat2 je..naz???;)

    *naz terlalu bz jaa..gpon naz kat johor kn?cmne eny nak gtao?;)

    *pix chanteq?tengs;)

    rindu naz!!!!

    ReplyDelete
  4. wah!! bestnye..
    x sbr nak keje n beli kete sendr..
    tp, lame lg la..
    belajr pon x abes lg..
    hehehe..

    ReplyDelete
  5. biler la ak nh mampu nk bli keta,,haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails