Followers

Wednesday, April 16, 2014

Nasi Ayam naik harge 50sen.

Assalamualaikum.. kali ni aku nak cerita pasal nasi ayam di RNR 2ndlink arah selatan. Terdapat gerai yg di beri nama Tanjung Kupang.. specialist in nasi ayam.. dah 5 tahun lebih aku keje area ptp ni.. kat sinila tmpt makan nasi ayam yang boleh tahan kesedapannya.. mula2 aku kenal tempat ni harganya RM3.50 lps tu naik ke RM 4 lps tu naik lg RM 4.50 skrg mulai awal april lps dah naik lg 50 sen. RM5.00 . Tp portion dia same je x berubah.. hm.. klw tgk gmbar ayamnya.. nmpak mcm bnyk kan.. tp jgn tertipu ye.. ayam tu ditindih di atas timun n salad. Okla tu je nak story.. klw berkenan singgah la ye.. ala.. sesape nak ke USS tu melalui highway 2ndlink tu boley la singgah sebentar...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails